2017 december 22-i Kormányülés

A Kormányülést rendben magtartottuk, de a fokozott terrorveszély miatt a teljes ülést záttá nyilváníttattam, az ott elhangzottak államtitoknak minősülnek.

Álljon itt a szenzációra éhes sajtónak csupán egy elcspített levelezés foszlány, amelyet Dr. Gáz Rezső Minisztertársunk írt kollégáinak:

Szeretném megosztani a mai napon birtokomba került bizalmas információt, miszerint a Schpenóth és Tsa. Vény- és Gyúlegylet kisvártatva piacra dobja a Zappkáscha (TM) nevű étrend-kiegészítőjét. Nem kis dologról van szó, 0,3 feletti KPK és teljes blikkfehérje-kinoperizáció jellemzi, gyakorlatilag nem lesz vetélytársa.

Ha nem lépünk időben, egyszerűen letarolják a keleti  ág feletti piacot, sőt, a 9,3 – 11,7 év közötti korcsoportban az ág alattit is. Mindenképpen ki kell találnunk valamit, az idő sürget. Szerény, de határozott véleményem szerint a csecsemőrabszolgaságról szóló  törvénytervezet is rendkívül fontos, ám nem hunyhatunk szemet a most megjelent új veszély felett. Ha nem teszünk válaszlépéseket, olyan kataklizma következik, amihez képest a bányászlánykák 1399. évi nyári forradalma és a „Véreres Napnyugta” 2002. tavaszán habos piskóta volt!