Reklamáció (vagy félreértés vagy mégsem vagy csak vicc)

From: Króner Antal
Sent: Monday, April 25, 2016 11:20 AM
To: Tihanyi Géza
Subject: Reklamáció

Tisztelt Tóth úr!

Panasszal fordulok Önhöz az alábbiak miatt.

Az Önök rácegresi vegyesboltjában vásárolt lélegző abrosz ereszt.
Természetesen a használati utasítást betartva használtuk a terméket, de ez mit sem segített.

Kérdezem én.
Hogy fordulhat elő, hogy egy ilyen értékű iparcikk váratlanul meghibásodik? Ha nincs otthol a férjem, aki igen jó műszaki érzékkel rendelkezik, az abrosz valószínűleg megvágta volna a rácegresi plébános könyökét, ez pedig lássuk be, egyikünknek sem lenne érdeke.

Kérem, hogy egy peren kívül megegyezést elősegítendő, jelezze a hét szerdai időpont tekintetében rendelkezésre állásának készségét, hogy az időpont egyeztetés kieszközlését megejthessük a jogi képviselőnkkel.

Jelige: „Grimm”

Üdvözlettel
Sajnos Istvánné, Marika

From: Tihanyi Géza
Date: 2016. április 27., szerda 17:35
To: Króner Antal
Subject: RE: Reklamáció

Kedves Marika! Vagyis Laci. Mert tudom, hogy Te vagy az, a Haller Laci.

Onnan jöttem rá, hogy az e-mailnél látszik a küldő neve, meg az Outlookomban benne is vagy, hogy Haller László, meg Airtronics. Szóval, kiírta a gép a neved, lebuktál.
Tehát nem lehetsz Marika.
Hacsak, be nem lopóztál Laci barátom irodájába.
Egyébként meg még azért is gyanús volt kicsit a levél, mert Rácegresen nincsen is vegyesboltunk, ahol lélegző abroszt kapni. Ami ereszt.
Vagy ez az egész csak vicc volt? Bocsi az értetlenkedésért.
Kicsit össze vagyok zavarodva a levél miatt, amint láthatod. Olyan szokatlan az egész.
Tisztára ciki, mert ha tényleg csak poén volt, akkor meg most tökre hülyét csináltam magamból ezzel válasszal.

Na, mindegy, intézem a próbát, de sajnos csak a jövő hétre tudom, Neked mikor jó?

Ölel,
Juszuf (most ezt viccből írtam, a lelkem mélyén Csaba vagyok)

From: Króner Antal
Sent: Thursday, April 28, 2016 11:34 AM
To: Tihanyi Géza
Subject: Re: Reklamáció

Kedves Csaba,

nagyon kellemetlen ez az egész ügy, mert én tényleg csak viccnek szántam, hogy más személyt írok az email végére, mintha más írta volna, de az igazi email nevemet nem tudtam megváltoztatni, tehát ebből lehetne látni, hogy igazából én vagyok, de ez tényleg meg is zavarhatja azt aki olvassa, és én ezt akkor nem gondoltam át, akkor egy jó viccnek tűnt, de nem gondoltam bele, hogy ezzel mást megbánthatok, és kellemetlen helyzetbe hozhatok, mert nem is ezt akartam, és a célom sem ez volt, mert nemcsak a címzést akartam viccesre megcsinálni, hanem a levél tartalmát is próbáltam jókedvűre venni, mert ha elolvasod alaposan, akkor vannak benne vicces részek, például, hogy az abrosz nem is lélegzik, mert nem élőlény, nincsenek sejtjei, amit ha az ember végiggondol, rájön, hogy vicces, de első olvasásra tényleg meghökkentő és bosszantó tud lenni, de ezt nem gondoltam akkor át, hogy más érzéseivel nem szabadna viccelődődni, vagy például, hogy a férjem megjavítja, ezen most is jót tudok nevetni, mert igazából nincs is férjem, mert férfi vagyok.

Egyébiránt sajnos én jövő héten külföldön vagyok, így sajnos nem tudunk próbálni, de ahogy látom, lehet, hogy ez a zenei projekt nem igazán fog összejönni 🙁

Haller Laci vagyok